Inför EP121: Erik Odeldahl från DICE hälsar på

FB_IMG_14471849631851

Denna vecka gästas vi av ingen mindre än Erik Odeldahl, design director på DICE. För närvarande jobbar han med det kommande Mirror’s Edge Catalyst och dessförinnan har han varit software engineer/designer på andra DICE-projekt. Han är dessutom medlem av skrivarkolllektivet Fruktan och har bidragit med historier till skräckantologin Stockholms Undergång samt sci-fi-antologierna Maskinblod 3 och Waiting for the Machines to Fall Asleep. Dessutom har han ett band, Moment 23, samt en blogg.

Har du frågor och/eller hälsningar till Erik, eller något annat som du tycker att vi ska ta upp under onsdagens show, skriv dem i kommentarerna nedan.

3 thoughts on “Inför EP121: Erik Odeldahl från DICE hälsar på”

 1. Hej! Jag har en fråga till Erik. Det är så att FPS spel har under en lång tid utspelats under modern tid eller i framtiden, eller som nu, i en galax långt långt borta, men jag måste säga att jag saknar spelen som utspelades i 2:a världskriget, precis som erat första spel bf1942.

  Vill gärna storma omaha beach i frostbite 3 motorn, om du förstår vad jag menar 🙂

  Tack och förlåt
  Niklas Johansson

 2. Oj, glömde frågan! Skriver om + frågan.

  Hej! Jag har en fråga till Erik. Det är så att FPS spel har under en lång tid utspelats under modern tid eller i framtiden, eller som nu, i en galax långt långt borta, men jag måste säga att jag saknar spelen som utspelades i 2:a världskriget, precis som erat första spel bf1942.

  Vill gärna storma omaha beach i frostbite 3 motorn, om du förstår vad jag menar 🙂
  När tror du spel från den tidsperioden kommer tillbaka, gärna i AAA form

  Tack och förlåt
  Niklas Johansson

 3. Hej Nördigt,
  Alltid roligt med gäster i programmet! Jag har en fråga kring Mirrors Edge men den går också att applicera på alla spelprojekt, nya som gamla spelserier. Vart kom motivationen till att skapa en uppföljare? Är det tack vare första spelets fans, enskilda eldsjälar på DICE, ekonomisk vinning eller något helt annat?
  Med nördiga hälsningar,
  Ola

Comments are closed.