EP 123 – Den om Captain America 3-trailern, Fallout 4, Papergirls, We Stand On Guard och Rodriguez hundraårsfilm

Foto 2015-11-26 20 18 30Äntligen Nördigt-dags igen! En dag för sent har vi korvfest i studion och snackar om trailers, spel och serier som kommer att få alla som spelar Nördigt-dryckesspelet kalaspackade.

Panelen består den här veckan av Peter, Niklas, Mats och vikarie-Viktor. Ingen post denna gång, men vi benar ändå lite i exakt vilket filmbolag som äger rättigheterna till vilken fiktiv metall.

Filmpratet består av en nästan onödigt ingående analys av trailern till Captain America: Civil War. Mats, Viktor och Niklas har kollat in den och Peter har gått igenom den med luskam och freeze-frameat för att se exakt vad som står på varenda papperslapp i bakgrunden – men ändå lyckats missa en mystisk prick på Caps axel?

I speldelen går Mats igenom exakt hur ett spel med världens sämsta gränssnitt, komiskt dåliga animationer och en design som blandar 50-talet med futurism ändå kan vara ett av de bästa spelen i år. Det handlar givetvis om Fallout 4, ett sant Mats-spel där man samlar pluppar tills ögonen blöder och kanske inte ens märker att man glömt att spela igenom en av de många storylines som erbjuds. Viktor har skrapat lite på ytan, och övriga bidrar förstås också med glada tillrop.

Peter har läst lite nya serier av vår favorit Brian K Vaughn (som nu finns på Twitter, som @HeyBKV!): Papergirls och We Stand Guard snackas igenom och preliminär-rankas som rätt lovande.

Till sist berättar Niklas exakt varför Robert Rodriguez har gjort en film med John Malkovich ,som inte har premiär förrän 2115.

Tack & Förlåt

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes