EP122 – Den om Crimson Peak, Rise of the Tomb Raider, Master of None, Ash vs. Evil Dead och Undertale

Fil 2015-11-18 21 34 51Malin Söderberg gör efterlängtad comeback i episod 122! Det blir prat om allt från Marvel komplicerade comics-universum, indiespelet Undertale, Guillarmo del Toros Crimson Peak, nya Tomb Raider-spelet och Aziz Ansaris nya sitcom Master of None.

Panelen består den här veckan av Malin, Peter, Niklas och Tove, och vi börjar som sig bör med att öppna postsäcken. Vi får ett gäng comics-relaterade frågor, bland annat vad det finns för bra Star Wars-comics, och så tar vi Malin till hjälp för att bena i vad det egentligen är som försiggår i Marvels serieuniversum.

I TV-delen berättar Niklas om Evil Dead-spinoffen Ash vs Evil Dead och så har både han och Malin sett Aziz Ansaris Netflix-komediserie Master of None.

Filmsnack blir det också. Niklas, Malin och Tove har sett Guillarmo del Toros nya gotiska romantikskräckrulle Crimson Peak, med Tom Hiddleston och Jessica Chastain i huvudrollerna. Hela panelen har också sett den andra Zoolander 2-trailern, och är blandat förtjusta och skeptiska till uppföljaren.

Slutligen blir det också spelintryck. Malin tar på sig indiebaskern och tokhyllar indiespelet Undertale. Tove och Peter har å sin sida känt på Rise of the Tomb Raider, och gillar det minst lika mycket som föregångaren. Det vill säga jättemycket.

Tack & Förlåt

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes