Inför EP125: Intervju med C-3PO, Pippin & Kevin Tran!

scifiNu i helgen den 5-6 december går Sci-Fi-mässan av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Gäster denna gång är bland annat Anthony Daniels, känd för sin roll som C3PO i Star Wars-filmerna, Billy Boyd som spelade hobbiten Pippin i Sagan om Ringen-trilogin, samt Osric Chau som porträtterade Kevin Tran i TV-serien Supernatural.

[NÖRD:IGT] är stolta över att vi kommer få pratstunder med dessa herrar, vilket du hör i nästa veckas episod 125. Har du några frågor till skådisarna som du vill att vi ställer, kommentera här nedan eller via våra sociala medier!

Delar av redaktionen kommer även befinna sig på mässan i helgen, så ska du dit, håll utkik och kom och säg hej om du ser oss! Läs mer om mässan HÄR.

Tack & förlåt!

7 thoughts on “Inför EP125: Intervju med C-3PO, Pippin & Kevin Tran!”

 1. Hej.

  Fråga Billy Boyd om hans favoritminne från filminspelningen av LoTR och varför det är när han fick en kyss av Viggo Mortensen 😉

  Mvh Simon

 2. Hejsan,

  Det vore kul att höra hur det var för Osric Chau att spela Sam (Supernatural) i parodin av the hillywood show.

  tack och förlåt
  Rikard S.Larsson

 3. Fråga till Billy: Hur han gjorde för att försöka hitta och få förståelse för karaktären pippin, och hur han är, för att kunna spela den på sitt vis.

  Fråga till Osrich: Har han någon rolig historia från the set av supernatural,exempelvis spratt för man vet ju att Jensen och Jared spelar spratt gärna med sina kollegor.

 4. @Oskar, de har inte spelat så många spratt med honom. tro mig, många gånger han har fått den frågan på conventions, och hans svar ligger på diverse platser på Youtube. 😉

 5. En fråga till Anthony, vad var skillnaden på att jobba med originalfilmerna och prequelfilmern. Och vad HAN tycker om George Lucas regi.

Comments are closed.