EP125 – Den om Doctor Who S09, One Punch Man, Final Fantasy VII-remaken samt intervjuer med Billy Boyd, Osric Chau och Anthony Daniels

Foto 2015-12-09 15 39 19

Veckans panel utgörs av Niklas, Mats, Tove och Vikarie-Viktor, vilket inte hindrar oss från att brodera ut våra ämnen in absurdum, som vanligt.

Vi inleder traditionsenligt med att ta en titt i postsäcken, där vi hittar två mail. Det andra av dessa innehåller en del spoilers (som Tove skickligt navigerar runt), men leder oss osökt in på vårt andra ämne för kvällen.

Doctor Who säsong 9 har nyligen avslutats. Och vilket slut sedan! Tove och Mats talar sig varma om en säsong där Stephen Moffat verkar ha hittat hem, Peter Capaldi är bättre än någonsin och Jenna Coleman får ett värdigt slut som Clara Oswald. De redogör i detalj för varför Niklas och Viktor ska se den senaste säsongen, och varför du lyssnare absolut ska göra detsamma.

Viktor har kollat in gratis-animen One Punch Man, och försöker utan att avslöja för mycket berätta varför denna lilla humorpärla är perfekt som lunchtittning, eller vad du vill.

Avslutningsvis går vi igenom exakt varför den senaste, långa trailern till Final Fantasy VII-remaken gör oss så hoppfulla. Eller gör den det? Kan man verkligen göra något bättre av ett sådant magnum opus som originalet tveklöst är? Hör om, och i sådana fall varför.

Till sist kan du lyssna på två intervjuer vi förberett innan. Peter, Vanne och Tove har träffat Billy Boyd (Pippin i Lord of the Rings) och Osric Chau (Kevin Tran i Supernatural) och Peter har träffat Anthony Daniels (C3PO). Njut av dessa efter själva showen, och missa inte slutklämmen!

Tack & Förlåt

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes