EP126 – Den om Star Wars: The Force Awakens

126bild

Fullt hus i veckans panel, det vill säga Peter, Vanne, Jonas, Tove, Niklas, Mats och Vikarie-Viktor, som bänkar sig i studion för att snacka om ett enda ämne.

Innan vi spelar in avsnittet börjar vi dock med att öppna paket. Tove har fått en julklapp från en givmild lyssnare, och Peter filmar våra reaktioner när hon öppnar den innan showen.

Sedan brakar det lös. Alla har sett Star Wars: The Force Awakens, vilket råkar vara både den sjunde filmen som kommer ut och den sjunde i ordningen (även om Mats hävdar att de tre prequel-filmerna egentligen aldrig gjorts, om det finns någon rättvisa i universum). Vanne har rent av sett den tre gånger! Diskussionens vågor går höga, även om vi är överens om det mesta. Det finns dock ett par detaljer där inte alla håller med, och givetvis spekulerar vi vilt i vad som egentligen händer bakom kulisserna, vem som är släkt med vem och vad som kommer att hända i den åttonde filmen när den kommer om ett och ett halvt år.

En varning är på sin plats: Vi spoilar SKITEN ur filmen. Har du inte sett den så rekommenderar vi att du laddar ner avsnittet till din podcastlyssnarapparat of choice, går och ser filmen omedelbart, och lyssnar på vägen hem. Du kan tacka oss efteråt.

Tack & Förlåt

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes