EP129 – Den om Nördåret 2016 del 2 – Spel

nordaret2

I veckans avsnitt blickar vi åter ut över Nördåret 2016 och de spel vi ser fram emot – eller inte!

Veckans panel utgörs av Tove, Mats och Viktor, med Niklas bakom spakarna. Vi har en diger lista spel, eller kanske snarare tre olika listor med spel: En förberedd av Peter, en förberedd av Mats med lite saker Peter glömt och slutligen en indie-lista från Tove, med saker som både Peter och Mats (och alla andra) lyckats glömma.

Om du någonsin undrat vad dina Nördigt-vänner tycker om diverse kommande Lego-spel, Hitman, Dark Souls (utom Tove, som inte får uttala sig om det!), Final Fantasy 15, Zelda till Wii U eller Overwatch så får du veta det nu. Och om du funderar på huruvida The Last Guardian, Star Citizen eller Ant Simulator kommer ut i år kan det här också vara rätt podcast-avsnitt att lyssna på. Och så får du reda på varför både Mats och Niklas egentligen anser att spelåret i praktiken slutar redan nu på fredag.

Nästa vecka är det åter till ett mer normalt format, det lovar vi. Troligen.

Tack och förlåt!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes