EP130 – Den om Deadpool, Legends of Tomorrow, River, Ladykiller, XCom 2 och Oxenfree

Foto 2016-02-14 12 12 53

Sent omsider kommer veckans avsnitt i sista sekund, panelen bestående av Peter, Vanne, Malin, Niklas & Mats släpar sig in till studion en lazy söndag förmiddag för att snacka nördigheter.

En positiv biprodukt av veckans försening är att vi hunnit se årets Alla Hjärtans-datemovie – Deadpool som gör att allt är förlåtet för Ryan Reynolds både vad gäller X-Men: Origins Wolverine och Green Lantern.

Malin & Peter ger också lite tankar och intryck om Flarrowverse-spinoffen Legends of Tomorrow från DC, Vanne tipsar varmt om Stellan Skarsgårds Netflix-miniserie River och Malin ger tips om Strange Empires.

Efter ett kort comicstips från Malin i form av Ladykiller så passar herrarna LillLöf och Nylund på att utnämna XCom 2 till GOTY… so far åtminstone! Avslutningsvis tipsar Malin om indiespelet Oxenfree.

Tack och förlåt!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes