EP139 – Den om massor av teaser-trailers, 10 Cloverfield Lane och Firewatch

Omslag20160413

Ingen live-streaming denna vecka. Däremot en fyrklöverpanel bestående av Jonas, Mats, Tove och Niklas som är sugna på att diskutera veckans hetaste trailers. 

Vi börjar med en närgången analys av trailern till Rogue One – hur många Bothans ser du i trailern? Därefter tar vi oss an Fantastic Beasts and How To Find Them, Suicide Squad och Dr Strange som alla har massor att erbjuda efter bara någon minuts snabbtitt vardera. Och till sist en närgången koll på trailern till Game of Thrones sjätte säsong, som vi tittat igenom ett par gånger. Eller några tiotal gånger, ruta för ruta, i Toves fall. Exakt vilka banér är det vi ser i bakgrunden, egentligen?

En liten varning: Game of Thrones-delen är givetvis full av spoilers från föregående säsonger (även om Mats hävdar att de inte är några spoilers, egentligen). Vill du undvika dem så väntar du tills vi börjar snacka GoT och hoppar därefter fram till 1:31: 23, så fortsätter vi med annat och du kan känna dig relativt trygg och spoilerfri.

Filmdelen håller Niklas i, då han varit och kollat in 10 Cloverfield Lane, ett slags pseudo-uppföljare (eller?) till indie-skakkamera-monsterfilmen Cloverfield. Är den bättre än sin föregångare? Lyssna så får du veta.

Slutligen avrundar vi med en spelsektion där Mats berättar exakt varför alla borde älska Garry Newman och hans early-access-spel Rust. Därefter snackar han och Tove om hur de upplevde mysiga promenadsimulatorn/creepy-äventyret Firewatch och varför Farming Simulator borde vara mer som Stardew Valley.

Tack och förlåt!

Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes