EP143 – Den om Young Han Solo, Civilization VI, Stellaris, Overwatch, Uncharted 4 och Westerosrapport S06E03

Omslagsbild143

Äntligen onsdag! I avsnitt 143 snackar Jonas, Niklas, Tove och Mats om mängder av spel och spelnyheter, hinner med ett mail och avlägger en rykande färst Westerosrapport.

Vi börjar med lite Film- och Tv-nyheter. Närmare bestämt att Han Solo fått en yngre skådis inför filmen, att nya Star Trek-serien är under inspelning och att Robert Jordans Wheel of Time-böcker nu ska/kan bli en riktigt maffig high-fantasy-TV-serie, om bara någon vill slanta upp.

Spelsektionen är diger denna vecka. Inledningsvis snackar vi lite om hur vi känner inför det nyligen utannonserade Civilization VI och det likaledes nyligen avtäckta Warhammer 40K: Dawn of War 3. Spoiler: Vi är rätt pepp på båda.

Själva spelsektionen handlar om tre tunga spelsläpp. Eller två och ett halvt, snarare. Först gräver Mats ner sig i Stellaria och berättar exakt varför alla borde älska det, särskilt Jonas. Nämnde Jonas och Niklas har spelat Overwatch-betan och rapporterar om huruvida den är bättre än andra online-shooters och till slut får Tove redogöra för sina första intryck av det precis nysläppta Uncharted 4 – har Naughty Dog fixat kontrollproblemen och de alltför lätta pusslen från trean? Och ÄR detta det sista spelet i serien? Igen?

Westerosrapporten är en dryg timme av teorier, spekulationer och frosserier i ond, bråd död då vi kastar oss över tredje avsnittet av säsong sex, “Oathbreaker”. Det var minst lika händelserikt som förra veckans, så vi har ett och annat att snacka om. Om du inte har sett avsnittet så bör du nog skippa sista timmen, om du inte är väldigt spoiler-okänslig.

Tack och förlåt!

Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes