EP150 – Den med Sara Bergmark Elfgren, Fantastic Beasts and Where To Find Them, Flutter, ett spel med ett extremt jobbigt namn och Westerosrapport S06E10: “The Winds of Winter”

omslag 150

Det är dags för säsongens sista reguljära [NÖRD:IGT], och som sig bör har vi en fantastisk gäst i repris, snackar en massa om spel och serier och avslutar med en mastodontgenomgång av vad som hänt i Westeros.

Glöm inte heller att vi kommer att spela in live från Lund Comedy Festival, kl 19 den 3 september. All info hittar du här: http://2016.lundcomedyfestival.com/events/

Panelen denna vecka hinner variera en aning under avsnittets gång. Vi börjar med Peter, Mats, Tove, Niklas och Malin och blir så småningom av med Peter efter ett superkort hej-och-hejdå från Vanne. Vilket inte hindrar oss från att snacka i episka 3,5 timme!

Först och främst nördar vi ner oss med en av våra favoritgäster, Sara Bergmark Elfgren, som hälsar på igen och berättar vad hon gjort sedan sist. Hon lade sista handen vid en ny pod-serie åt P3 bokstavligt talat timmar innan avsnittet spelas in. Den heter De dödas röster och kan laddas ner från Sveriges Radio, eller varhelst högkvalitativa poddar står att finna. Vi får även höra exakt varför Star Wars: The Force Awakens inte är så bra om man råkar jobba med att skriva och producera manus, samt exakt hur kul det ska bli att se nya Spider-Man. Och så hinner vi med ett par lyssnarfrågor också.

Därefter blir det blandad potpurri, med pärlor som nyheter om Fantastic Beasts and Where To Find Them, tips från Malin om hur du hittar billiga, bra och udda serier under Pride Month, samt en genomgång om varför du bör spela gratisspelet Dr Langeskov, The Tiger, And The Terribly Cursed Emerald så fort du kommer åt.

Vi avslutar med en Peter-lös, men lång och matig Westerosrapport där vi gottar oss i allt som hände i Game of Thrones avsnitt 10, säsong 6, med den olycksbådande titeln “The Winds of Winter”.

Tack och förlåt!

Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes