EP151 – Den om filmsommaren 2016, Blizzconspiration och My Little Pony!

Foto 2016-08-24 20 31 00

Säsongpremiär! Nu är vi tillbaka efter sommaruppehållet och det med besked!

En powertrio bestående av bröderna Berglöf och Vanne börjar med att beta av sommarens blockbusterfilmer, som Niklas framför allt har sett större delen av. Filmerna som betas av inkluderar Independence Day: Resurgence, Star Trek Beyond, Jason Bourne, Tarzan, Ghostbusters och Suicide Squad.

Därefter berättar Jonas om nya Hearthstone-expansionen One Night In Karazhan och även kommande Blizzcon med tillhörande konspirationsteorier kring ett Diablo 4…

Slutligen joinar Peter och Skye och tillsammans med Vanne plussar hela familjen lite otippat för My Little Pony: Friendship Is Magic som de till en början dissade, men nu ändrat uppfattning om helt!

Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

1 thought on “EP151 – Den om filmsommaren 2016, Blizzconspiration och My Little Pony!”

  1. Kul att ni är tillbaka, jag har längtat! Började lyssna på er i våras och har under sommaren jobbat på att lyssna ikapp men har bara hunnit till episod 48. Stort tack till Peter för Saga, Y The Last Man och The Walking Dead, perfekt sysselsättning på jobbet när man måste se upptagen ut!
    Matssäl på My Little Pony! Jag håller med Vanne totalt, har vart frälst sedan ett par år tillbaka och serien är bra helt igenom, ser fram emot varje helg när det kommer ett nytt avsnitt. Jag blir glad av att titta på det. Min man tycker jag är knäpp men det är sånt man får ta.
    Skulle vilja passa på att säga att det är kul när ni läser upp många läsarmail i de gamla episoderna så det är något jag skulle vilja höra mer av om man får önska!
    Ketchup är ketchup!

Comments are closed.