EP152 – Den om Star Trek: Discovery, MarvelsNew Warriors & Runaways på TV och World Of Warcraft: Legion

Foto 2016-08-31 19 14 22
Powertrio denna vecka med Kjellin och bröderna Berglöf som börjar med att öppna lyssnarmail-lådan som innehåller allt från Marvel vs. DC-deathmatches, speltips till 6-åringar samt påståendet att Schumachers Batman & Robin är en bra film!

Vidare hyllas de bortgångna hjältarna Gene Wilder och Kenny Baker innan ett matigt TV-segment avhandlas.

Jonas berättar därefter om de senaste nyheterna kring kommande TV-serien Star Trek: Discovery och Peter snackar på om ett par kommande Marvel-TV-serier, bland annat New Warriors där Squirrel Girl bör dyka upp samt Runaways som skapats av (drick) Brian K Vaughan!

Slutligen ger Berglöfarna sina initiala intryck av senaste World Of Warcraft-expansionen Legion.

That’s it! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes