EP153 – Den som spelades in live på Lund Comedy Festival 2016

Foto 2016-09-05 08 20 04
Äntligen! Efter många påtryckningar tog vi vår lilla podcast och åkte ner till Lund för att hälsa på hos vår nördkompis Anders Jansson och Lund Comedy Festival!

Veckans podcast består alltså av det vi spelade in lördagen den 3 september på Lund Comedy Festival i Sessionssalen, Stadshallen i Lund. Panelen bestod av Peter, Tove, Jonas, Niklas, Malin, Victor och vår eminenta gäst, som sagt: Anders Jansson!

Vi pratade om festivalen i allmänhet, Anders, Lund, humor i nördkulturen, Mac-spelet Dubbelmoral och andra sidospår i c a 2 timmar. Tack alla som kom och upplevde vår galenskap live på plats! Hoppas vi ses igen nästa år.

Tack & förlåt LUND! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

2 thoughts on “EP153 – Den som spelades in live på Lund Comedy Festival 2016”

  1. Hej Nördigt!
    Har precis lyssnat ikapp er och vet nu inte vad jag ska göra! Har lyssnat på er hela arbetsdagar sedan ett halvår tillbaka. Vad gjorde jag på jobbet förr? Ingen aning, vet inte riktigt hur jag ska klara mig ur detta. Vill i alla fall tacka er för att ni är sjukt amazing och för att ni har fått in mig i gameandet igen. Tack och jag förlåter er nog inte för detta beroende jag fått!

    Puss hej.

Comments are closed.