EP154 – Sidetracked Trainwreck Edition

foto-2016-09-05-08-25-09
Denna vecka var det ingen i panelen som hade möjlighet att spela in podcast tyvärr. Tur då att vi tog tillfället i akt att härom veckan slå ihjäl nån timme eller så under hemresan från Lund Comedy Festival!

Frågan är dock om det är så turligt, döm själv. Veckans avsnitt består alltså av ett urspårat (!) samtal mellan Tove, Malin, Victor, Jonas, Niklas och Peter som avhandlar ett gäng olika nördfrågeställningar, såsom vilket fiktivt husdjur du skulle vilja ha och vilket team av populärkultur-ikoner som skulle ingå i ett team utsänt för att rädda dig!

Notera alltså att avsnittet är inspelat ombord på ett TÅG! Därav den annorlunda ljudkvalitén. Kan även innehålla spår (!) av bakfylla…

Tack & förlåt. Med betoning på förlåt.

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes