EP158 – Den om Mafia III och Westworld

img-20161012-wa0000

Vi dubblar styrkan från förra veckan med hela fyra man i panelen – bokstavligt talat. Det är dags för korvfest igen!

Jonas, Niklas, Viktor och Mats sätter sig ner för att ta en titt i lyssnarbrevlådan, där de hittar lite smått och gott, som de kanske eller kanske inte kan svara på utan att sväva ut å det grövsta. Vi tipsar även om var du absolut ska befinna dig på  Comic Con Stockholm i år för att se den bästa panelen (gissa vilken) samt exakt när du ska börja ge pengar till Spelhjälpen nu på söndag.

Spelsegmentet är kort men kärnfullt. Mats och Jonas har spelat Mafia III och begravt sig i sydstatsträsken och 60-talets fantastiska musikskatt. Är spelet så bra som du tror, eller är det kanske bara så att man älskar det mer än man egentligen borde? Vi utreder.

Slutligen tar vi en titt på de första två avsnitten av den lovande sci-fi-serien Westworld. Den är baserad på kultfilmen med Yul Brynner, men tv-serien verkar sikta lite högre än originalet och vi nämner både ‘J J Abrams-influenser’ och drar många paralleller till Lost när vi försöker ta reda på om det här kan bli det bästa sedan skivat bröd.

Mer en så blir det inte denna vecka. Kort, kärnfullt och relevant, i vanlig ordning!

Tack & förlåt. Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes