EP157 – Den om FIFA 17, The Magnificent 7, TMNT2 och första intrycken av Westworld

foto-2016-10-05-21-22-42

Kraftigt bortfall i laguppställningen denna vecka! Men för att få ut ett avsnitt på ordinarie onsdagstid får du denna vecka höra en dynamisk duo i form av The Pun-isher & Kid Glenn!

Tvåmanna-panelen bestående av Peter och Jonas försöker efter bästa förmåga hålla fanan högt i veckans episod. Efter en titt i den digitala lyssnarmaillådan berättar Berglöf om nyligen släppta FIFA 17 som bland annat överraskar med nya singleplayer-läget The Journey som är helt omarbetat och spelets stora höjdpunkt när allt kommer omkring.

Därefter blir det filmsnack och Jonas berättar om remaken av en remake i form av The Magnificent 7 som grundar sig på 60-talsklassikern 7 vågade livet som i sin tur bygger på Kurosawa-klassikern De sju samurajerna.

Peter har i sin tur sett Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows och även om det kanske inte var sommarens höjdpunkt på bio så är den snäppet bättre än första Michael Bay-producerade filmen från 2014 och förvånansvärt underhållande! Kanske inte tack vare Megan Fox utan snarare på grund av charmiga turtlar.

Därefter pratas det lite kring de utannonserade filmtitlarna The Batman och Logan från DC och Fox-Marvel respektive, samt lite castingrykten kring Sigourney Weaver och avslutningsvis blir det mer vilda västern då Jonas ger ett par första intryck av HBOs nya scifi-epos Westworld från JJ Abrams & Co. med Anthony Hopkins i en av huvudrollerna.

Det är vad du får i denna veckas episod!

Tack & förlåt. Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes