EP162 – Den som spelades in live på Comic Con Stockholm 2016

foto-2016-11-08-09-36-36

För 5:e året i rad befann vi oss nu i helgen på Comic Con Stockholm på Kistamässan för att spela in podcast live inför publik.  Tillbaka där vi en gång i tiden startade denna podd i november 2012 i hederliga Sal E4, som denna gång förvisso gick under namnet Scen 3! Fullsatt var det dessutom i salen!

Snudd på fulltaliga var vi med Peter, Tove, Malin, Niklas, Vanne, Mats och Jonas på plats! Endast Victor var frånvarande på grund av förkylning, men vi sände honom en tanke och hoppas att han kryar på sig.

Som vanligt svamlade vi på om mässan i allmänhet och våra spaningar i synnerhet, bland annat höjdpunkter som Harry Potter-skådisen Jason Isaacs panel, indiehörnan (duh), kompispodden House of Heroes och deras tillhörande försäljning av klassiska milstolps-comics på golvet och mycket annat.

Därefter öppnade vi upp för frågestund med härliga funderingar från publiken om nördiga mash-ups, filosofiska funderingar om magi och superkrafter IRL, comicstips och annat!

Stort tack till alla som kom och såg oss på plats, vi ses snart igen!

Tack & förlåt. Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes