EP163 – Den om The Accountant, Farming Simulator 17, Civilization VI och The Crown

img-20161116-wa0001

Denna veckas panel är en fyrklöver bestående av Niklas, Jonas, Tove och Mats. Vi har inte så många ämnen att ta upp, men de vi har tar vi upp med besked! 

Först har vi ett par lyssnarmail att avnjuta, med både bisarra reaktioner på vår Comicon-live-inspelning och tips på podcaster för riktigt seriösa Harry Potter-nördar. Eller kanske snarare Hermione-nördar, men det är vi väl allihop, innerst inne? Dessutom ett par korta tillkännagivanden:

Det finns ett fåtal musmattor kvar. Om du känner att du behöver en sådan unik tingest i ditt liv, går du till nördigt.nu/merch och gör som det står.

Vi har chansen att nomineras till Podcastpriset även detta år. Om du vill hjälpa oss att bli det, så hittar du vidare instruktioner på vår Facebooksida. Eller gå bara till Podcastpriset och rösta direkt. Rösta nu, och rösta ofta!

Efter allt det dyker vi huvudstupa in i filmvärlden, med en trailer som delar panelen nästan på mitten: Beauty and the Beast får helt olika reaktioner från vissa av oss. Därefter får vi höra exakt varför Niklas faktiskt gillar en film med Ben Batfleck – The Accountant.

Spelsektionen handlar om årets bästa spel: Farming Simulator 17! Åtminstone enligt farmar-Mats. Om man lyssnar på de mer normalt funtade panelmedlemmarna är det nog snarare Civilization VI som får den äran, så vi kollar ingående på exakt varför det är så bra och vad som egentligen är nytt sedan femman. Två gratis julklappstips!

Slutligen avrundar vi med att titta på Netflix kanske dyraste serie någonsin (100 miljoner pund för första säsongen!): The Crown. Det blir inte mer brittiskt än så här, så trogna lyssnare kan kanske räkna ut ungefär hur Tove, och i viss mån Mats, reagerar på den. Allt om styva överläppar och kontroversiella skilsmässor, innan vi lämnar studion för denna vecka.

Tack & förlåt. Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes