EP167 – Den om SciFi-mässan, rollspel, mer FFXV och War of the Planet of the Apes-trailern

foto-2016-12-14-20-47-02

Poddpanelen denna vecka är en powertrio bestående av två Berglöfs och en Victor som hinner beta av både det ena och det andra!

Det blir bland annat en redogörelse från SciFi-mässan förra helgen där Jonas och Niklas bland annat hann bekanta sig med de nyproducerade rollspelen Western IV, Mutant: År Noll och Ensamma Vargen.

Det blir även en skvätt mer snack kring Final Fantasy XV nu när man hunnit slutföra huvudstoryn och det lär säkerligen återkomnas till detta ämne i framtida podavsnitt.

Avslutningsvis analyseras den nyligen släppta trailern för War of the Planet of the Apes som blir den avslutande delen i trilogin som är den senaste rebooten av ap-franchisen.

Vi passar även på att tacka alla som röstat på oss till Svenska Podcastpriset där vi kammade hem förstaplatsen i kategorin “Spel och hobby”. Tack & förlåt. Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

3 thoughts on “EP167 – Den om SciFi-mässan, rollspel, mer FFXV och War of the Planet of the Apes-trailern”

  1. Hej, ville bara uppmärksamma er på företaget inkle och deras adapteringar av Steve Jacksons välj din egen historia böckerna Sorcery!. Dom finns för Android och iPhone. Samt dom har även gjort jorden runt på 80 dagar som är väldigt bra. Om ni inte testat så gör det. Väl värt pengarna.

    Och som alltid, bra skit ni gör. Fortsätt så!

    Tack och förlåt.

  2. Är snart klar med Episode 106. Har inte upptäckt så många “fakta” fel men några få på dem 106 episoder. Skit bra podcast. Det är roligt att höra eran tolkning av dem ämnen som var på tapeten då.

    Mvh Magnus Mad Krantz.

    • Haha är det sant?! Vår gissning är att det är fullt med faktafel 🙂 Men vi håller inte på med fakta & sanning i huvudsak, utan underhållning!

Comments are closed.