EP166 – Den med Amanda Tapping och Jeremy Bulloch, Spider-Man: Homecoming-trailern, Arrival och Playstation Experience

fil-2016-12-09-15-29-27

Fredagssläpp för veckans podd på grund av ett par anledningar, delvis för att panelen haft svårt att infinna sig, men framför allt för att vi skulle hinna träffa ett par intressanta gäster som vi fick chansen att intervjua!

Efter en snabbdykning i lyssnarmail-lådan med tips om ett svenskt Kickstartat rollspel inspirerat av Simon Stålenhags konst samt frågor kring fantasyserier som The Wheel of Time och Robin Hobbs böcker så ger vi oss på två av gästerna på helgens SciFiWorldStockholmsmässan!

Vi fick en pratstund med Amanda Tapping, förmodligen mest känd för rollen som Samantha Carter i Stargate SG-1, samt Jeremy Bulloch som var mannen under Boba Fett-hjälmen i de gamla original-Star Wars-filmerna. Vi får höra både roliga anekdoter och intressanta aktualiteter, såsom att Amanda ska gäst-regissera ett avsnitt av serien Supernatural (som hon ju för övrigt medverkade i en sväng) i pågående säsong.

Därefter analyseras de 2 nyligen släppta trailers till Spider-Man: Homecoming till Peters stora förtjusning. Niklas å andra sidan berättar därefter om bioaktuella sci-fi-mästerverket Arrival som han är väldigt nöjd med!

Avslutningsvis sonderas lite i senaste tidens speltrailers som släppts i samband med Playstation Experience, då bland annat uppföljare till The Last of Us och Ni No Kuni utannonserades, samt Game Awards med ny trailer för Death Stranding från Hideo Kojima.

Det är vad veckans podd har att bjuda på. Tack & förlåt. Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes