EP165 – Den om FFXV, The Hunter: Call of the Wild, Mass Effect: Andromeda, TWD S3, No Man’s Sky Foundation Update och Star Trek Discovery

omslag-165

Denna veckas försenade pod består av en liten minipanel – Jonas, Mats och Niklas intar studion för att gå igenom veckan i (mestadels) spelvärlden innan helgen inträder.

Vi blev nominerade till Podcastpriset i kategorion Spel & Hobby – stort tack till alla som röstat på oss! Om du vill fortsätta hjälpa oss, så att vi rent av vinner, så hittar du vidare instruktioner på vår Facebooksida. Eller gå bara till Podcastpriset och rösta direkt. Rösta nu, och rösta ofta!

Det finns fortfarande några få musmattor kvar. Om du känner att du behöver en sådan unik tingest i ditt liv, går du till nördigt.nu/merch och gör som det står.

Det blir speltungt denna vecka, när vi gått igenom nödvändigheterna. Mats har spelat No Man’s Sky-uppdateringen Foundation Update och berättar varför det är skönt att straffa sig själv i Survival-läget. Jonas tipsar om att The Walking Dead säsong 3 har utannonserats av Telltale och vi snackar lite om vad vi egentligen får se och vad det betyder i Mass Effect Andromeda-trailern som kom ut i veckan. Dessutom har Mats snokat lite om nyligen utannonserade jaktspelsuppföljaren The Hunter: Call of the Wild, som ska betatestas inom kort.

Niklas har satt sig ned och spelat de första timmarna av Final Fantasy XV. Samt sett filmen. Och tittat på anime-serien på Youtube. Det är mycket som ska in i skallen, och du är ursäktad om du inte hänger med i förklaringen av vad spelet egentligen handlar om – det gör knappt Mats eller Jonas heller. Men att det är intressant och kräver mer speltid är vi överens om. Det här är ett spel vi lär få tillfälle att återkomma till, men är det en Präl eller inte?

Till sist snackar vi lite om de nya casting-beskeden inför Star Trek Discovery. Vilka är de, vilka spelar de, och vad blir det egentligen av det här?

Det får räcka, och nu är det helg. Tack & förlåt. Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes