EP182 – Den om De förlorade och mängder av andra nördigheter, med Henrik Fexeus

Veckans något större panel ägnar ett helt avsnitt åt att prata nördigheter med en sann multikonstnär.  

Veckans panel utgörs av Peter, Jonas, Tove och Mats. Även denna gång har vi en celeber gäst: Henrik Fexeus, som i dagarna släpper sin första fantastikroman, De förlorade. Mer info om honom, samt var du kan följa honom finner du här.

Du känner kanske mest igen Henrik Fexeus som programledare, illusionist eller författare till sju bästsäljande böcker om kroppsspråk, hur vi människor kan påverka varandra och mentala superkrafter. Men du visste förmodligen inte att han är en nörd av stora mått, som passar in i gänget som fisken i vattnet när vi börjar snacka DC vs Marvel, science fiction, film, tv-serier och mycket annat. Att han är född på samma sjukhus i Örebro som Mats, misstänkt nära i tiden, är ett mysterium som vi kanske eller kanske inte går till botten med i detta avsnitt.

Tack & Förlåt! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

1 thought on “EP182 – Den om De förlorade och mängder av andra nördigheter, med Henrik Fexeus”

  1. Väldigt trevligt avsnitt! Intressant att höra lite behind-the-scenes om böckerna och hur de tagits fram, kan helt klart relatera till irritationen över diverse fack som allt skall placeras i. Eloge till Fexeus för att tillföra mycket även i diskussioner som kanske hade svagare koppling till hans mest aktuella intresseområden, riktigt stark gäst.

    I övrigt tänkte jag bara framföra en mindre kritik i form av att det ibland kan bli svårt att höra vad ni säger när många talar över varandra, inser såklart att det är svårt att tänka på i ett sådant konversationsformat som podden ändå har men det kan vara värt att påminna om (annars kan ni rådfråga Tove, hon är grym).

    Tack för en fantastisk pod!

Comments are closed.