Inför EP183 – Ställ frågor till Mats Strandberg!

Veckans episod gästas av författaren Mats Strandberg som än en gång hälsar på hos oss!

Förutom medförfattare tillsammans med Sara Bergmark Elfgren till Engelforstrilogin med böckerna Cirkeln, Eld och Nyckeln så har han även skrivit skräckromanen Färjan (som han berättade en del om senast han hälsade på i EP161) och är nu även aktuell med barnboksserien om monstret Frank tillsammans med illustratören Sofia Falkenhem. På gång har han även ytterligare en skräckroman med titeln Hemmet.

Ställ dina frågor till Mats här i kommentarsfältet eller på vår Facebooksida, via Twitter eller maila!

Puss hej!

3 thoughts on “Inför EP183 – Ställ frågor till Mats Strandberg!”

  1. Om du måste välja skulle du vilja ha en film på hela engelsfordtrilogin, färjan eller hemmet

  2. Hej Nördigt, och Mats. Först vill jag säga att Färjan var en bok som jag delvis läste under ett readathon, alltså när man läser massor av böcker under 24 timmars tid, och den hjälpte mig verkligen hålla mig vaken in på småtimmarna, fast jag fick lov att lägga bort den ett tag när du tog död på min favoritkaraktär. Hur som, jag ser fram emot nästa skräckroman från dig, och det jag undrar är vilken typ av research brukar du göra när du ska skriva en ny bok, och hur mycket? Hur gick du till väga med Färjan till exempel? En till fråga jag har är vad är vanliga fällor eller misstag som blivande eller strävande författare brukar göra? Tack och förlåt /Tove

Comments are closed.