EP183 – Den med Mats Strandberg OCH Sofia Falkenhem

Veckans avsnitt gästas av författaren Mats Strandberg som dessutom som en liten överraskning även tagit med sig illustratören och serietecknaren Sofia Falkenhem!

Mats och Sofia är tillsammans aktuella med Monstret och människorna som är tredje delen i barnboksserien om monstret Frank som nyligen släppts. Vi hinner prata om bland annat den och även Sofias kärlek till Twin Peaks, Familjen Addams och Zorro, de två sistnämnda så klart i svartvita versioner.

Med lite spring i studion där panelen i slutändan består av Peter, Jonas, Niklas och Malin hinner vi även prata med Mats om hans nästkommande skräckroman Hemmet och ha en lyssnarfrågestund som slutar på topp då alla delar med sig av sina första popkultur-crushes som landar på allt från Lorenzo Lamas till Kalle Stropp!

Succé som alltid med andra ord. Tack & Förlåt!

PS! Vi nämner så klart också att vi även i år kommer livepodda på ComicCon Stockholm! Vi ses om du vill lördag den 16 september kl. 15, Scen 2, Kistamässan!

Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes