EP187 – Den med Star Trek Discovery och The Orville-trailers, King Arthur och American Gods

TV-trailers, Guy Richie-action, Gaiman-galore och Dupos mästerliga fickparkering. Det är vad som bland annat avhandlas i veckans podd!

En powertrio-panel bestående av Dupo, Kjellin och Berglöf den äldre utgör denna veckas panel som börjar med att beta av två stycken TV-serietrailers. Det ena är det första rörliga material vi får ta del av från kommande Star Trek Discovery som ser ut att bli riktigt intressant! Därefter synar vi även den uppenbart Trek-parodiska The Orville, som är en sci-fi-komedi-serie signerad Family Guy-mannen Seth McFarlane som även spelar huvudroll. Där är däremot panelen något mer skeptisk. Till hösten i år, alternativt nästa vår får vi se!

Därefter får Berglöf snacka av sig om bioaktuella King Arthur – Legend of the Sword och även om han diggar så väl Guy Richie som Excalibur-storyn i allmänhet så är han inte helt såld på detta verk.

Slutligen kan samtliga tre få snacka av sig om TV-adaptionen av Neil Gaimans mästerverksbok American Gods som hunnit gå i tre avsnitt med fantastiskt bra leverans. Kjellin som har bokförlagan som sin absoluta favorit i litterära sammanhang är snudd på lyrisk gällande allt från skådespeleri och casting till det briljant visuella.

Där har du ingredienserna i veckans avsnitt, Tack & Förlåt! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes