Westerosrapport S07E06: Beyond the Wall

Det sjätte avsnittet av Game of Thrones säsong 6 delar panelen en smula.

Även denna vecka utgörs panelen av en treklöver. Mats, Niklas och – på allmän, eller kanske snarare extremt personlig, begäran – Malin, som diskuterar exakt hur lång tid det egentligen tar att springa till Eastwatch, för att inte tala om hur lång tid det tar för en korp att flyga en viss sträcka. Visst är vi rätt nöjda med veckans avsnit av GoT, men lyssna så får du veta vad som var våra höjdpunkter och vad som kanske inte var helt, hundraprocentigt perfekt.

Tack och Förlåt, Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

5 thoughts on “Westerosrapport S07E06: Beyond the Wall”

 1. Hej!

  Det måste vara nåt fel få mp3-filen. Händer inget när jag klickar på den.
  // Andreas

 2. Tjena, jag är tyvärr inte så insatt i got serien, men älskar å lyssna på er podd om det iaf pga alla liknelser. Fattar dock inget eftersom jag slutade glo på serien i mitten av säsong 5. Men tänkte höra när ni kommer tillbax med er vanliga podd om spel och film igen 😀

 3. Hej käraste nördigt

  Testat att ladda ner eran podcast via podcast addict på en android telefon med version 7.1.1 och det står error 404: the requested url could not be found när man försöker ladda ner den. Kan vara något att kika på kanske. 🤔

  Tack, förlåt och hej

  (PS hälsa Johan 😉)

Comments are closed.