EP203 – Den med Orvar Säfström om Mutant-boken, Oscarsnomineringar och filmåret 2018

För fjärde gången i ordningen gästas vi av nördprofilen Orvar Säfström som berättar om sina senaste och kommande projekt, samt snackar massvis med film!

Orvar berättar om bokförlaget Fandrake som han dragit igång med kollegan Jimmy Wilhelmsson – och är du snabb kan du kanske hinna med att supporta Kickstartern för boken “MUTANT – Minnen från den förbjudna zonen” som du hittar HÄR!

Därefter hjälper han även Niklas och Peter med att gå igenom nomineringarna till den 90:e Oscarsgalan som nyligen offentliggjordes, samt går igenom det kommande filmåret 2018. Så du som längtat efter filmsnack med Orvar sedan han slutade med Filmkrönikan för över ett decennium sedan får verkligen en rejäl dos! Varsågod!

Tack och förlåt! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes