EP261 – Den med Rambo, Penglings, The Rain S2, Good Omens, Rocketman och Patt-man

Det är ny vecka, och vi samlas åter för att snacka nördigheter.

Några av oss samlas, åtminstone. Mats och Jonas kämpar sig genom tropisk hetta till studion och inleder som vanligt med ett nyhetssvep som bland annat inkluderar en ny Rambo-film, läckor från E3, Nordic Entertainment Groups kommande svensk-amerikanska sci-fi-projekt och exakt vad vi tycker om nya Bat-man. Eller Patt-man, om du så vill.

Efter det snackar vi en stund om Subnautica-uppföljaren Below Zero, som finns att spela i Early Access, andra säsongen av danska katastrofserien The Rain (alla skurkar talar svenska!) och exakt hur usla de visuella effekterna i Good Omens egentligen är. Spoiler: Rätt så usla, till skillnad från resten av serien. Jonas har dessutom sett Rocketman, vilket utlöser en längre diskussion om musikfilmer, musikaler och annat. Därefter dansar vi hand i hand, tillsammans ut i solskenet igen, tills nästa vecka!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS