EP261 – Den med Rambo, Penglings, The Rain S2, Good Omens, Rocketman och Patt-man

Det är ny vecka, och vi samlas åter för att snacka nördigheter.

Några av oss samlas, åtminstone. Mats och Jonas kämpar sig genom tropisk hetta till studion och inleder som vanligt med ett nyhetssvep som bland annat inkluderar en ny Rambo-film, läckor från E3, Nordic Entertainment Groups kommande svensk-amerikanska sci-fi-projekt och exakt vad vi tycker om nya Bat-man. Eller Patt-man, om du så vill.

Efter det snackar vi en stund om Subnautica-uppföljaren Below Zero, som finns att spela i Early Access, andra säsongen av danska katastrofserien The Rain (alla skurkar talar svenska!) och exakt hur usla de visuella effekterna i Good Omens egentligen är. Spoiler: Rätt så usla, till skillnad från resten av serien. Jonas har dessutom sett Rocketman, vilket utlöser en längre diskussion om musikfilmer, musikaler och annat. Därefter dansar vi hand i hand, tillsammans ut i solskenet igen, tills nästa vecka!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

2 thoughts on “EP261 – Den med Rambo, Penglings, The Rain S2, Good Omens, Rocketman och Patt-man”

  1. Jo Hideo Kojima gjorde Metal Gear Solid V. Båda två. Men Konami valde att ta bort hans namn (och Kojima Productions?) från produktionen. Och han, en japan, som jobbade på ett japanskt bolag. Gick till ett annat japanskt bolag. Sony.

  2. Det är Google ni menar. Microsoft kommer mest troligt att prata om xCloud på söndag den 9 kl 22:00 under en ganska relevant E3. Alla andra är där minus en.

Comments are closed.