EP266 – Den med Ad Astra, Once Upon a Time in Hollywood, Better than Us, Carnival Row, Fleabag och Apple Arcade

Nu är vi officiellt tillbaka från sommarlovet, med ett nytt, fräscht avsnitt!

Jonas, Niklas och Mats ses i studion för att snacka en stund om de nördigheter vi missat under uppehållet. Mest TV-serier, men lite spel och film får vi med också.

Vi börjar traditionsenligt med ett nyhetssvep från Jonas, om Batman, Star Wars, Jurassic Park och mycket mer. Därefter [00:31:45] tar vi en liten titt på Apples nyfödda spelservice, Apple Arcade, som Jonas har provat åt oss för att se om det är något att ha. Lite film [00:44:30] har vi också sett: Niklas berättar om sina intryck av Ad Astra och Tarantinos nyaste, Once Upon a Time in Hollywood – inte hans bästa, är domen, men hur bra är den egentligen? Och har karln nu gjort nio eller tio filmer? Han har ju lovat att sluta efter tio – vad ska han göra sedan?

Större delen av avsnittet, köttet och potatisen om du så vill, utgörs av TV-serier [01:07:30]. Mats har sett både ryska Äkta Människor-kopian Better Than Us och mångfaldigt prisbelönta brittiska pinsamhetskomediserien Fleabag, medan Jonas och Niklas har lite olika åsikter om Carnival Row. Lyssna för att få reda på mer, och för en liten utläggning om vad som egentligen väntar oss i framtiden så här i streamingens förlovade tidevarv.

Tack & förlåt!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS