EP267 – Den med Octapath Traveler, Final Fantasy VIII Remastered och Wu Assassin

I veckans avsnitt rantar Malin på om John Wick-trilogins storhet!

Panelen består av Jonas, Niklas och Malin och börjar som vanligt med ett nyhetssvep, vi pratar lite om den kommande Uncharted-filmen, Spider-Mans framtid i MCU och lite annat smått och gott. Efter det blir prat om lite nya trailers [00:14:30]. Terminator: Dark Fate, DCU spinoffen på Suicide Squad; Birds of Prey och BBC mini-serien baserad på H.G. Wells The War of the Worlds.

Sen blir det lite spelsnack [00:44:00], Malin har nämligen tittat på när hennes man spelat Final Fantasy VIII Remastered och pratar om sina intryck av detta mästerverk(?), hon har även spelat JRPG-spelet Octopath Traveler.

I tv-delen [01:34:30] ger Jonas och Niklas sina intryck av Netflix nya kung-fu serie Wu Assassin.

Tack & förlåt!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS