EP268 – Den med Ghost Recon: Breakpoint, Batwoman och The Joker

Denna vecka snackar vi lite film, lite spel och väldigt lite tv-serie, singularis. storhet!

Jonas, Niklas och Mats kör i gammal god stil igång med ett nyhetssvep, om live-action-Inspector Gadget, mer gående döda, Fortnite som knark (?) och ett märkligt agerande från Blizzard. Eller? Vi hinner även med en liten impromptu utvikning om Star Trek – alltid en möjlighet med bröderna B – och annat smått och gott.

Spelsektionen handlar helt om Ghost Recon: Breakpoint [00:48:00], i vilket Mats har letat pluppar som aldrig förr och drömt om en liten mangofarm ute i djungeln. Men är det en upp- eller nedgradering från Wildlands, egentligen? Och vet Niklas vilket spel som är vilket? (Spoiler: nej). I TV-seriesektionen snackar vi om det imponerande fullspäckade första avsnittet av Batwoman [01:16:00] och till sist berätta Niklas vad han tycker om Joaquin Phoenix joker, då han varit och sett The Joker [01:30:00] före resten av panelen.

Bonusinfo: Innan det här avsnittet sade Mats att det skulle bli ett kort sådant. Det säger han ofta innan våra allra längsta avsnitt. Han lär sig aldrig.

Tack & förlåt!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS