EP269 – Den med Mats Strandberg och nyheter om Google Stadia, Disney Plus och Abba-Björn

Denna vecka gästas vi av ingen mindre än Mats Strandberg!!!

Panelen består denna vecka anbart av börderna Berglöf och vi startar det hela med att lägga allt fokus på Mats! Hen berättar om musikalen som är baserad på hans barnbok Monstret Frank. Den går just nu på Junibacken i stockholm. Han berättar om sin nya barnbok Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem,  en spoin-off på Monstret Frank, som släpps imorgon! Vi får även höra om en del andra spännande projekt som han har på gång och varför Terror på Elm Street 2 är världens bögigaste film!

Efter det kör vi veckans nyhetssvep, där vi pratar om Google Stadia, nyheter om Disney Plus och om Abba-Björns nya E-Sports sattsning.

Tack & förlåt!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS