EP270 – Den med den sista Star Wars: The Rise of Skywalker-trailern, Blizzcon, The Spy, Watchmen, The Loudest Voice och Maleficent 2

Berglöfs och Tove kör tre timmars podd så det blir åka av! 

Håll i hatten, det blir långt den här veckan. Vi inleder på sedvanligt vis med nyhetssäcken: Nya bud för skurk i The Batman, eventuell (?) ilska från Jared Leto om att inte blivit castad som Jokern igen, en kommande handhållen konsol som innehåller alla Gameboy-plattformarnas spel, och så dyker Jonas ned i spådomar om det kommande Blizzcon.

Efter en kort paus betar vi av lite lyssnarmejl [01:08:30], för att sedan fokusera på veckans stora händelse: Den allra sista trailern för Star Wars: The Rise of Skywalker [01:22:15] har släppts! Den behöver vi förstås bild-för-bild-analysera.

Vi pratar även mycket TV [02:04:34] den här veckan. Tove har sett Sascha Baron Cohen-serien The Spy liksom serien om Fox News-skaparen i The Loudest Voice, medan Jonas och Niklas har kollat in första avsnittet av Watchmen.

Slutligen blir det lite film [02:48:16] också eftersom Tove har sett Maleficent: Ondskans härskarinna.

Tack & förlåt!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS