EP271 – Den med nyheter och Terminator: Dark Fate

Veckans panel skulle kunna va skriven av Bengt Brunte Bondeblad då den består av bara B:n! 

För er som inte fattade referensen i ingressen, så kan man titta HÄR

Vi börjar i vanlig ordning med ett nyhetssvep där vi pratar om kommande planer för tv-serier som handlar om e-sport och nya trailern för Star Wars-serien The Mandalorian. Vi spekulerar även en del om Star Wars-franchisens framtid nu när David Benioff och DB Weiss har hoppat av den planerade triologin som skulle haft premiär 2021.

Efter nyhetssvepet blir det film [00:39:30] och vi delar våra åsikter om den sjätte installationen i Terminator-franchisen, Terminator: Dark Fate, som båda bröderna Berglöf har sett. #Baloons #Butterflies

Det var allt för denna vecka!

Tack & förlåt!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS