EP281 – Den med Picard, Avenue 5 och en massa nyheter

Ännu ett lite kortare avsnitt, med förminskad panel.

Jonas och Mats ses denna gång för att snacka om allt som hänt sedan sist, bland annat Obi-Wan-seriens fortsatta framtid, Stranger Things säsong 4 och huruvida en Uncharted-film egentligen är nödvändig, om man nu ska vara riktigt noga. Mats lyckas dessutom klämma in en kortversion av sin åsikt om Star Wars: Rise of Skywalker, som han äntligen varit och sett, sist av alla i det kända universum.

TV-sektionen [00:48:03] är den enda vi har denna gång. Här snackas det först lite preliminära intryck av Hugh Lauries nya science-fiction-komedi Avenue 5, som nu går att se ett par avsnitt av på HBO. Därefter en tämligen djuplodande analys av det första avsnittet av den hett efterlängtade nya Star-Trek-serien Picard, som åtminstone Jonas har gått över med finkammen (Mats med lite grövre kam) och berättar exakt vad som betyder vad och vem som kan tänkas dyka upp i framtida avsnitt.

Det är allt denna vecka, tack & förlåt!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS