EP286 – Den med Steam World Quest, The Gentlemen och Baldurs Gate III

Veckans pod är förra veckans pod. Detta kan verka lite förvirrande men är på ett Nörd:igt vis helt normalt.

Den här veckan består panelen av en otroligt stark duo i Jonas och en comebackande Malin!

Coronaviruset fortsätter att härja i världen och detta har såklart fått konsekvenser för många inte minst Malin, som tur är enbart på ett jobbrelaterat vis. Hela spel-branschen befinner sig nämligen i någon form “undantagstillstånd” och flera stora spelmässor har antingen ställts in eller ryktas vara på väg att ställas in.

I nyhetsflödet pratas det såklart Baldurs Gate 3 som det ju ÄNTLIGEN släppts gameplay ifrån och peppen är lika total som hos sockerladdade 12-åringar på Gröna Lund.

Malin har spelat superfina Steam World Quest som är ett kort-/rollspel från Göteborgsstudion Image & FormSen meddelar Jonas glatt att Guy Ritchie är tillbaka på allvar med The Gentlemen. Efter utflykter bland svärd, trollkarlar och Sherlock Holmes är han nu återigen i gansterträsket där han hör hemma.

Tack & Förlåt!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS