Inför EP289 – Tecknaren Karl Johnsson gästar!

I veckans avsnitt (som än en gång spelas in i ett kök pga rådande omständigheter) får vi besök av illustratören och serietecknaren Karl Johnsson! Du som lyssnat ett tag på denna podd vet att det inte är första gången han besöker oss.

Karl ligger bland annat bakom serieromanerna om Vei tillsammans med Sara Bergmark Elfgren – och lyckades till och med smyga in en bildrute-cameo av hela [NÖRD:IGT]-panelen i bok 2 som släpptes för ungefär ett år sedan.

Denna gång besöker han oss i samband med släppet av böckerna Imperiets Arvingar skriven av författaren Oskar Källner, med illustrationer av Karl som släpps i slutet av veckan.

Passa på att ställa frågor till Karl via våra sociala medier på Facebook, Twitter, Instagram etc. så tar vi upp det med honom i veckans podd!

Hörs snart från ett kök nära dig!

Tack & Förlåt, Puss Hej!