EP293 – Den med inställda mässor, sssscomics.com, Nördigt-musikens historia, Bloodshot, Code 8, Ragnarok och Westvärldsnytt S03E06: Decoherence

DupoKjellins kök bjuder denna gång på det goaste av alla go-fikan, och en massa nördigheter!

Än en gång ses Jonas, Peteroch Mats hemma hos familjen DupoKjellin, men något är annorlunda! Bland kvarlevorna efter ett episkt barnkalas serveras det lyxigaste fika som någonsin skådats i podcastsammanhang! Inte ens Jonas utlovade hummer kan slå detta. Ett utmärkt ackompanjemang till det inledande nyhetssvepet som bland annat innehåller döda kändisar, döda mässor och historien bakom Nördigt-musiken.

Filmdelen [00:58:32.892] handlar delvis om Netflix-rullen Code 8, delvis om seriefilmen Bloodshot, men till allra största delen om Jonas djupa och innerligt brinnande hat för Vin Diesel och hur mycket bättre The Rock egentligen är på precis allting. Därefter [01:36:49] snackar Peter sig varm om härligt norsk mytologi-modernisering i serien Ragnarok.

Sedan är det dags för WästVärldsNytt [01:52:25] som denna gång går på djupet med det sjätte avsnittet denna säsong, “Decoherence”.

Tack & Förlåt!

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS