EP297 – Den med #snydercut-nyheten, Toves tre TV-tips, Tangle Tower, Dimension 20, The Great och mycket mer!

Den här veckan bjuder inte bara på långhelg utan även ett par kära återseenden (-höranden?) i podden också, då både Tove och Malin gör något av en comeback!

Ända sedan vi startade kökspodda dagtid i dessa karantäntider så har det varit svårt för Tove att komma loss pga jobb. Men tack vare Kristi Flygare (som Jonas påpekar, vi kan tacka Jesus för mycket, bland annat en jäkla massa lediga dagar) så gör hon en efterlängtad comeback i podden som även har med Malin via länk!

Efter att ha avverkat det obligatoriska nyhets-svepet som självklart tar upp nyheten om att The Snydercut nu faktiskt kommer bli ett faktum, med release på HBO Max nästa år, samt att vi kan se fram emot såväl en ny Star Trek-serie som en ny Ghibli-film av Miyazaki, så hör vi Tove dra igenom ett gäng TV-serier [01:09:10] som hon hunnit förkovra sig i, däribland Unorthodox, Upload (som även Peter lyckats se hälften av första säsongen av) samt senaste och femte säsongen av Outlander som tagit en ny och spännande vändning.

Därefter kopplar vi även in Malin [02:02:06]via länk för att höra henne berätta om spelet Tangle Tower samt D&D-letsplay-serien Dimension 20 och Hulu/HBO Nordic-serien The Great som hon rekommenderar varmt innan det är dags att ta farväl för denna gång. Ha nu en riktigt trevlig långhelg så hörs vi!

Tack & Förlåt! Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS