EP306 – Den med nyhetssvep, Sean Connery RIP och Mandorapporten Chapter 9 – The Marshal

I veckans poddavsnitt får du ett nyhetssvep där vi bland annat skänker en tanke till den bortgångne Sir Sean Connery, samt en Mandorapport på premiäravsnittet av andra säsongen!

Jonas och Peter inleder med ett nyhetssvep som bland annat avhandlar lite spelnyheter med mera och tittar närmare på skådespelaren Sean Connery och hans karriär i vakvattnet av hans bortgång i helgen vid en ålder av 90 år!

I andra halvan djupanalyserar duon DupoKjellin det senaste avsnittet av The MandalorianChapter 9: “The Marshal” som är andra säsongens premiäravsnitt i en Mandorapport som nu officiellt också fått en egen signaturmelodi signerad lyssnaren David!

Tack och Förlåt! Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS