EP307 – Den om Assassin’s Creed: Valhalla, koreanska legal- och AI-draman och Mandorapporten Chapter 10 – The Passenger

Fullmatad podd denna vecka som klockar in på strax över tre timmar! Tove är tillbaka vilket innebär K-drama-snack, dessutom har det spelats vikingavals och tittats på en ägg-ätande Baby Yoda. Håll i hatten!

Trion Jonas, Tove och Peter befinner sig i Berglöfs lya och efter ett sedvanligt inledande nyhetssvep som bland annat nystar i turerna kring Johnny Depp och hans avhopp från Fantastic Beasts-franchisen så berättar Tove och Jonas om sina första, inledande intryck av Ubisofts nyss släppta Assassin’s Creed: Valhalla! [00:55:04]

Därefter tar Tove taktpinnen och berättar om hela fyra olika serier i KoreaKollen, varav två stycken i legal-genren; I Hear Your Voice och Suspicious Partner – och två SciFi-AI-relaterade serier; Are You Human Too och My Holo Love. [01:23:51]

Avslutningsvis förflyttar sig podden till DupoKjellins vardagsrum för en snabb titt i lyssnarmailslådan [02:06:12] varpå Vanne och Peter dissikerar senaste avsnittet av The MandalorianChapter 10: The Passenger i Mandorapporten, där det bland annat diskuteras Baby Yodas fixering vid ägg och så klart en massa “easter eggs”! [02:18:10]

Tack och Förlåt! Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS