EP332 – Den med The Call, The Platform, Bone Tomahawk, Possessor, Thunder in My Heart, Extracurricular, Doom At Your Service, The Legend of the Blue Sea och mer Vincenzo!

Det blir kvartett den här veckan, som vi har saknat det! Jonas, Vanne och Tove är tillbaka k-dramaträsket och Niklas har med sig ett ordentligt filmsvep.

För ovanlighetens skull kör vi igång med lyssnarmejl, det har faktiskt dykt upp flera tips och allmänna glada tillrop. I nyhetssvängen ekar det lite tomt nu när sommaren är runt knuten, men lite intressanta saker händer fortfarande; vi pratar om att Merle Dandridge kommer att reprisera sin roll som Marlene i TV-serieversionen av The Last of Us, att Oscar Isaacs nu är bekräftad som Marc Spector aka Marvel-karaktären Moonknight av Disney, att studion bakom den putslustiga sjukhussimulatorn Two Point Hospital ska släppa uppföljaren Two Point Campus som utspelar sig i skolmiljö, en eventuell säsong två av Mare of Easttown, kommande E3 awards, fusionen mellan AT&T och Discovery samt lite Sean Bean-lulz.

Eftersom Niklas är med blir det fullpackat med film: koreanska skräck-sci-fi-rullen The Call, den spanska dystopiska skräckisen The Platform, västernfilmen Bone Tomahawk med Kurt Russell samt Cronenberg den yngres body-horror-thriller Possessor.

I TV-delen så pratar – och hyllar – Jonas Viaplays nya originalserie Thunder in my Heart, skapad och huvudrollen spelad av Amy Deasismont aka Amy Diamond.

I Koreakollen denna vecka så ställer sig Vanne frågandes till huruvida det är värt att se vidare på highschool-crimeserien Extracurricular medan Tove försöker att förklara två (mer eller mindre röriga) serier på temat fantasy: Doom At Your Service och The Legend of the Blue Sea. Slutligen så pratar Vanne och Tove om den fantastiska maffia-advokat-humor-drama-thriller-serien (ja, den blandar massor av genrer) Vincenzo som prälades för ett par avsnitt sedan. Det blir en del lätta spoilers, stående ovationer och säl säl säl!

Tack & Förlåt. Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS