EP337 – Den om Gamescom, Spider-Man No Way Home-trailern, Infinite, Snake Eyes, Mafia Definite Edition och Humankind

Höstterminens första numrerade poddavsnitt är ett faktum! Minus en Bakis-Berglöf…

Jonas och Peter snackar i sedvanlig ordning om veckans nördnyheter, som det senaste från Gamescom, den skrotade Alien 5-rullen, undertiteln på fjärde Matrix-filmen – och självklart nya Spider-Man: No Way Home-trailern som dissikeras och analyseras in i minsta detalj!

Dessutom berättar Peter om två filmer han sett som han tyvärr inte direkt rekommenderar, snarare tvärt om. Det handlar om GI Joe Origins: Snake Eyes som lyckas göra till och med något så coolt och mystiskt som ninjor både ocoolt och omspännande. Även filmen Infinite med Marky Mark Wahlberg är inte nån funky bunch direkt utan snarare en urvattnad, blek Matrix/Highlander/Old Guard/Bourne-wannabehistoria utan substans. Men ibland kan det vara kul att snacka om dåliga filmer också!

Avslutningsvis snackar Jonas spel då han lirar nyutgåvan av Mafia-serien från Hangar 13 samt RTS-spelet Humankind som båda känns väldigt lovande! Där har du veckans podd och förhoppningsvis lite ljus i höstmörkret!

Tack & Förlåt. Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS