EP359 – Den om Dysmantle, High Fleet, Aperture Desk Job, Kimi, Against the ice, Nightmare Alley, Till Death, Copshop samt Severance

Bröderna Berglöf får sällskap av Mats, som för en gångs skull lyckats slita sig från jobbet en poddkväll!

Jonas inleder med veckans nyhetssvep, där det bland annat snackas om tidiga Comicon-biljetter, ukrainska spelutvecklare under kriget, huruvida Valve tänker införa gamepass på SteamDeck, Netflix köp av spelutveckare, FIFA:s försvunna ryssar, Marvelserier som går från Netflix till Disney, en ny Bullit och mycket mer.

Därefter berättar Niklas och Mats om filmer de sett sedan sist, tillsammans har de en hel cinematisk bukett av celluloidrosor till er lyssnare. Det handlar om Kimi, Against the Ice, Nightmare Alley, Till Death och Copshop. Dessutom har Mats spelat lite pärlor som du bör ta en titt på, specifikt Dysmantle, High Fleet samt Aperture Desk Job. Till slut avrundar vi med en första titt på nyligen lanserade Apple TV +-serien Severance – blir det en präl eller inte? Lyssna till slutet så får du veta!

Tack & Förlåt, Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS