EP373 – Den om Diablo Immortals, Ms. Marvel, Outer Range, Everything Everywhere All at Once och Strange Things S04 Vol. 1

Matig podd denna vecka med bröderna Berglöf och Kjellin på plats framför mikrofonerna. Mycket i nyhetsväg med allt från Black Adam till Beavis & Butt-Head, men även en hel del som konsumerats på senaste.

Niklas har sett multiversum-filmen Everything Everywhere All At Once med Michelle Yeoh, som är regisserad av The Daniels och han rekommenderar den starkt! Multi-säl!

Jonas passar sedan på att såga nya mobilspelet Diablo Immortal från Blizzard och utvecklaren NetEase som trots helt okej spelmekanik är totalt förstörd av pay-to-win-trams på värsta nivå.

Niklas har även sett western-scifi-mysterie-dramaserien Outer Range på Amazon Prime med Josh Brolin, som han förvisso inte är beredd att säla, men han tycker ändå att den är sevärd. Brolin är ju alltid bra!

Peter har i sin tur sett första avsnittet av Ms. Marvel på Disney+ och spår henne en riktigt ljus och färgstark framtid! Mycket är sig likt från comics-förlagan och framför allt är det en visuellt uppfriskande ny del av MCU!

Slutligen dissikeras senaste fjärde säsongen av Stranger Things och de hittills släppta 7 av 9 avsnitten. Så håll dig borta om du inte hunnit se än!

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS