Sommarfilmsspecial 2022

Malin, Peter, Niklas och Tove går igenom hela tio filmer som släppts i sommar! Det blir högt, lågt och i vissa fall helt obegripligt.

Vi börjar med Prey, som Peter, Niklas och Malin har sett: en förvånansvärt sevärd Predator-spinoff som utspelar sig för 300 år sedan i Comanche-området i Nordamerika. Peter och Malin har också sett en annan spinoff-film, Lightyear, som baserar sig på den “verkliga” versionen av Buzz Lightyear från Toy Story-filmerna. Samtliga i panelen har givetvis också sett Thor: Love and Thunder, och det råder lite delade meningar om den senaste Marvel-filmen var en besvikelse eller inte. Vidare har Malin fått stor underhållning av kalkonrullen Moonfall.

Efter en kort paus myser Tove och Peter sig igenom Downton Abbey: A New Era. Niklas, Tove och Peter har också sett Netflix-actionrullen The Gray Man med Ryan Gosling och Chris Evans. På tal om fet action så inflikar Malin med action-musikal-drama-potpurriet RRR, en indisk-telugu-språkig storfilm som också finns på Netflix.

Niklas har tagit en för laget och sett Michael Bays senaste, Ambulance, som trots att den är Michael Bay-ig är överraskande stabil. En av de intressantaste filmerna i sommar är The Black Phone, som Niklas också sett, baserad på Joe Hills novell med samma namn. Slutligen pratar Peter och Niklas om Sandra Bullock- och Channing Tatum-rullen The Lost City, vilket peppar igång både Malin och Tove

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS