EP401 – Den med Cocaine Bear, Operation Fortune: Ruse de Guerre, The Whale och Diablo IV Betan

Vi är tillbaka i vardagen igen! Denna gång med en trio nördar som snackar om det senaste och det bästa.

Jonas, Mats och Niklas ses i vår vanliga studio denna bitterkalla vinterkväll i mars! Vi inleder som vanligt med ett rejält nyhetsblock – det har hänt en del sedan sist. Därefter kastar vi oss ut i filmens underbara värld och får av Niklas veta exakt hur bra Cocaine Bear, Operation Fortune: Ruse du Guerre och The Whale egentligen är. Några gissningar?

Vi avslutar med en ingående diskussion om det kommande Diablo 4:s vara eller inte vara, både Niklas och Jonas har så klart spelat, medan Mats snarare försöker undvika att göra alltför missnöjda ljud i bakgrunden.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS