EP402 – Den med Extraordinary, Avatar 2, Tetris, Air, Super Mario-filmen, D&D: Honor Among Thieves

Filmkavalkad i veckans episod! PeterNiklas har sett en jäkla massa rullar, samt en serie också. Men självklart inleds episoden i vanlig ordning med ett nyhets-svep signerat Jonas.

Största nyheten som vi precis missade förra veckan måste ju vara att E3 i år ställs in, i vakvattnet av att de flesta aktörer ändå kommer göra sina egna presskonferenser och uppvisningar i samma veva i sommar. Men någon mässa på plats i soliga Los Angeles blir det som sagt inte! Vila i frid, E3, du kommer vara saknad 🙁

Sedan så har Niklas sett den brittiska serien ExtraordinaryDisney+ som följer huvudkaraktären Jen i en värld där alla har superkrafter… utom just hon! Sen blir det även filmkavalkad!

Peter pratar motvilligt om Avatar: The Way of Water som väl kan sammanfattas som en mashup av första filmen kombinerat med lite YA-teen-drama och avslutas med en Titanic-ripoff som dessutom är typ minst en timme för lång. Men vackert och välgjort är det så klart! De blå avatar-smurf-katterna ser fantastiska ut, liksom vattnet och alla varelser, så där har Mr. Cameron lyckats bra med sin uppföljare 13 år in the making!

Niklas har spanat in den verkliga historien kring spelet Tetris med Taron Edgerton i huvudrollen som Henk Rogers och Peter har spanat in den verkliga historien kring skon Air Jordan, med Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Chris Tucker, Viola Davis med flera. Båda filmer utspelar sig dessutom i härligt 80-tals-skimmer med fina soundtracks!

Peter har även varit på exklusiv visning av The Super Mario Bros. Movie med sina kids – och även om ungarna verkade nöjda med så väl film som gratis godis, popcorn, juice och annat, så är pappa Peter aningen besviken på filmen som känns ganska medioker i story och dialog (trots den fantastiska röst-cast:en med Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black med flera). Men snyggt animerad är den och Mario-musiken låter bättre än någonsin!

Avslutningsvis snackar trion om filmen Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves med Chris Pine, Michelle Rodriguez & Co. på romp:igt rollspelsäventyr!

Inga sälar utdelas denna gång, snålt med det blir det, men mycket som nämns är helt klart sevärt! Så kolla in och hör av dig med vad du själv tycker om allt! Via DM/kommentarer på Instagram då. Inte Facebook, eller Twitter. Där hänger vi inte så du vet. Eller maila oss på lyssnarmailen!

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS