EP403 – Den med Babylon, Infinity Pool och Dredge

Än en gång ses en trio nördar för att snacka igenom veckan som gått.

Jonas, Niklas och Mats går igenom nyhetsskörden, som denna vecka är ovanligt skral. Som Jonas säger, det märks att det börjar bli vår, och folk är väl ute och har kul i solen eller något liknande. Men vi snackar istället om våra intryck av de tre nya Star Wars-filmer som utannonserats, Sonys nya handhållna spelmaskin (eller inte?) och trailrar från både kommande serien Ahsoka och Michael J Fox-filmen Still.

I filmsegmentet snackar vi om Infinity Pool och Babylon, båda filmer som Niklas sett, men som han har vitt skilda åsikter om. Därefter berättar Mats och Jonas exakt hur bra eller dåligt mysrys-fiskespelet Dredge egentligen är. Är det en säl, eller kanske en Cthulhu-fisk?

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS